Palvelut

Aukioloajat ja vastaanotto: Hostelli on avoinna ympäri vuoden (jouluna ja vuodenvaihteen aikaan suljettu). Palvelemme vastaanotossa klo 16 – 23 sekä klo 7 – 10. Sisäänkirjautuminen alkaen klo 16, uloskirjautuminen klo 10 mennessä. Puhumme suomea, ruotsia ja englantia. Hostellipalveluiden lisäksi vastaanotto auttaa matkailuun liittyvissä asioissa. HUOM! Hostelli on suljettu päivisin klo 10 – 16.

Lakanat: Huonehinta sisältää lakanat. Hygieniasyistä makuupussin käyttö on kielletty.

Aamiainen: Huonehinta ei sisällä aamiaista. Voit valmistaa oman aamiaisen itsepalvelukeittiössä tai nauttia sen viereisessä uimahallin kahviossa Kahvila Toffe’s hintaan 8,50 € / hlö.

Itsepalvelukeittiö: Hostellin yhteiskeittiössä on liesi, uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin sekä kahvin- ja vedenkeitin. Keittiössä on astioita, aterimia, kattiloita ja paistinpannuja. Voit käyttää niitä vapaasti – jätäthän keittiön siistiin kuntoon ruokailun jälkeen.

Suihkut ja WC:t: Hostellissa on kahdet suihkut ja erilliset wc-tilat erikseen miehille ja naisille. Suihkuhuoneissa isot peilit. Halutessasi voit lainata hiustenkuivaajan vastaanotosta.

WiFi: Hostelin asiakkaiden käytössä on ilmainen langaton internet-yhteys. Verkko kattaa koko hostellin, joten voit surffata rajoituksetta kaikissa tiloissamme. Kirjautumistunnuksen saat vastaanotosta.

Pysäköinti: Voit pysäköidä auton / moottoripyörän ilmaiseksi hostelliin pihaan tai viereiselle pysäköintialueelle. Polkupyörille löytyy tarvittaessa yöpaikka hostellin kellarista.

Lemmikit: Lemmikkieläimet sallittu erikseen sovittavalla tavalla. Kysy tarkemmin vastaanotosta. Ethän oleskelun aikana jätä lemmikkiä yksin huoneeseen.

Savuttomuus: Huomaathan, että hostelli on savuton, mutta voit tupakoida pihalla.

Esteettömyys: Huomaathan, että hostelli ei ole esteetön, sillä se sijaitsee vanhassa rakennuksessa.