Information

Reception och öppethållstider: Hostellet är öppet året runt. Receptionen är öppen kl 16-23 (incheckning) och klo 7-10 (utcheckning). Vi betjänar på finska, svenska och engelska och ger gärna information om sevärdheter i Borgå. OBS. Hostellet är stängt på dagen mellan 10-16.

Sängkläder: I alla bäddar ingår kudde, täcke och sängkläder helt utan kostnad (samt badhandduk). Lakan måste användas och sov- och silksäckar är ej tillåtna på grund av hygieniska skäl.

Frukost: Frukosten ingår inte i rum priset. Du kan laga den själv i köket eller köpa för 8,50 € / pers. på simhallens café Kahvila Toffe’s som finns bredvid hostellet.

Köket: Fullt utrustat kök med spis, kylskåp, mikro, och vatten- och kaffekokare. I köket hittar du behållare, grytor och stekpannor. Glöm inte spola dem efter matlagningen.

Dusch och toalett: Duschar och toaletter finns i korridoren. Badrummen har stora speglar. Hårtorkare finns att låna från receptionen.

WiFi: Gratis WIFI på rummet. Självklart har du även tillgång till trådlöst Internet i hela hostellet. Lösenordet från du från receptionen.

Parkering: Du kan parkera din bil / motorcyckel gratis på hostellets gård eller på P-platsen bredvid hostellet. Cycklarna kan lagras över natten i vår källare.

Husdjur: Hosteletl är ett djurfritt vandrarhem. Informera oss på förhand om vilka djur du har med och hur många.

Rökning: Hostellet är ett rökfritt vandrarhem (tillåtet på gården).

Anpassning för förhindrade: Observera att hostellet ligger i en gammal byggnad vilket betyder att det inte är totalt anpassat för rörelseförhindrade.